Ventebog #3

Belært af en af mine kollegaer, har jeg før skrevet om Ventebøger… Altså bøger, der er inddelt i mindre afsnit, så man kan læse dem, mens man venter… Og nu er jeg simpelthen faldet over en helt fantastisk en af slagsen: Fantastiske Maria Marcus har udgivet en slags erindringsbog over de brølende 70-ere og rødstrømpebevægelsen, med udgangspunkt i måden vi taler om tingene på. Hun er simpelthen dykket ned i begreberne og har beskrevet sine erfaringer og oplevelser ud fra dem. det går mere og mere op for mig, hvor meget den generation af kvinder har måttet kæmpe – og især et afsnit om daginstitutioner og angsten for at være en dårlig mor, når man afleverer sine børn dér i stedet for at passe dem selv, synes jeg var helt enormt rørende. Bogen er i hvert fald i gang med at lære mig at hver generation ikke behøver at opfinde den dybe tallerken – vi kan faktisk lytte lidt til hinandens erfaringer…

Her fra bogens første opslag
4 Comments
Previous Post
Next Post