Det er (fandme) ok, Mary!

Nå, men jeg er jo ikke Royalist. Som i: På ingen måde er jeg royalist. Jeg er jo også imod slaveri og ulighed, så hvordan kunne jeg dog så heppe på de Kongelige? Når de både bliver holdt i slavelignende forhold OG er mere værd end andre? Desuden mener jeg heller ikke at det er så sundt med de der Klonprinsesser som moder-idealer, men det er en helt anden sag. MEN, så kom det frem i sidste uge at Mary havde spist en middag med stakkels dømte / næsten frifundne nu tilsyneladende meget ensomme fru Zobel, og folk hidsede sig op over at Klonprinsessen havde være sammen med hende når nu hun var sigtet for ditten og datten: Men uden at gå ind i mere om de kongelige, slaveri etc, så vil jeg bare gerne lige rose Mary lidt (for en gangs skyld): For i det mindste er hun da en ordentlig veninde, der ikke stikker af ligeså snart noget bliver svært. Se her er der tale om en rigtig dame! Hep hep!

3 Comments
Previous Post
Next Post