E-bog om blogging

Jeg har skrevet en e-bog som handler om hvordan man kan (ikke skal) komme i gang med at blogge, hvorfor det er så topfedt, og hvilke ting jeg gerne ville have vidst inden jeg gik i gang. Den handler også om de fejl, jeg selv har begået hen ad vejen og om alle de muligheder der er i at blogge. Den kan du få ganske gratis. Den bliver sendt ud med mit nyehdsbrev i april, så du skal egentligt bare tilmelde dig her. (Og når du har gjort det kan du ovenikøbet downloade en anden e-bog som handler om pr, branding og synlighed). Tadaaaa og god weekend!

8 kommentarer

 1. FANTASTISK!! TAK.. den vil jeg glæde mig til at læse!! Er nemlig lidt tændt på “det der blogging” mentror ikke jeg tør.. Jeg vil aldrig kunne skrive så fantastisk som jer gæve blog-kvinder!
  Maria

 2. Hej Julia.
  Tror nok, at jeg lige har tilmeldt mig dit nyhedsbrev. Pludselig var det ikke helt enkelt mere. Ja jeg er altså forfærdelig ny udi pc kunsten, men jeg prøver da.
  Stella

 3. Heysan : )! Tak for muligheden. Men har vist modtaget forkert e-bog. Jeg har modtaget om PR. men vil jo så forfærdeligt gerne have den om blogging – er det muligt?

  Sol og smil C

 4. Hej Julia,
  Jeg er lige over det hele lige nu – også på din mail.
  MEN det er jo kun fordi du har så mange spændende ting at byde på 🙂

  Jeg har modtaget E-bogen “gør-det-selv-pr” og tak for den! Men jeg kunne godt( helt vildt krævende) tænke mig at læse “kloge kvinders guide til bloggin” også – er der mulighed for at downloade den også?

  Mange hilsner fra
  Cristine

 5. Jeg har lige tilmeldt mig dit nyhedsbrev og er den glade modtager af “GØR-DET-SELV-PR” – tak!

  Men hvordan får jeg fingrene i din e-bog om blogging? Jeg har “bladret rundt” i “dit univers”, men har endnu ikke gennemskue hvordan jeg downloader den?

  venligst
  Annika

 6. Har en veninde der er begyndt at blogge og vil defor gerne give hende viden med på vejen…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *