Klar til revolution?!

Det har været noget af en kampdag i dag. Den begyndte faktisk i nat, da Elias hostede sig igennem natten og skønt vi løftede hovedgærde, tog ham ind til os, så Postmand Per (!) var det en af de helt slemme nætter. Især fordi jeg simpelthen var så bange: For at det var strubehoste og indlæggelse igen. Men Elias havde ikke ondt, var morgenfrisk, feberfri og meget glad for havregrød i morges, og jeg åndede lettet og træt op. Så videre til debatarrangement hvor Jytte Hilden og jeg skulle tale. Hun er helt vildt sej! En dame, som kan gennemskue det værste og det meste og som helt klart har et budskab til os: Lav om på systemerne! Hun sagde at vi i vores generation skal holde op med at bakke op om de systemer der ikke virker. Vi må ikke finde os i at der ikke er institutionspladser, eller at arbejdsmarkedet kræver af os, at vi skal stå op midt om natten / før fanden får sko på, og stå ret klokken 8 med to børn under fire, der begge er afleverede i hver deres institution. Vi skal kræve at systemerne bliver sådan, at vi ikke skal alt på dårlige præmisser i de samme ti år, vore børn er små. Og ved I hvad: Den revolution vil jeg SÅ gerne være med til at starte.

12 Comments
Previous Post
Next Post