Pippipower

Pippi Langtrømpe er jo i den grad et feministisk ikon, og selv feministiske ikoner har brug for at få rent og lækkert tøj på ind i mellem. Så tjek disse fine dukker ud:

Og hun har venner med:

Og jeg tror altså at vi stirrer en trend i øjnene med alle de påklædningsdukker…

6 kommentarer

  1. ja min datter må da eje sådan et sæt. hvor kan jeg finde det?? 🙂

  2. fantastisk! PippiPower, skidt med påklædningsdukkerne.

    PippiPower! har du selv opfundet dét ord eller er det et der er almindelig kendt ( og bare mig der aldrig har hørt det før?) Dét synes jeg stemmer rigtigt godt overens med kvindernes kampdags jubilæum. Pippi lader sig ikke slå ud af noget og hun er i hvert fald ligeglad med om det roder lidt eller strømperne ikke er helt ens 🙂 Se hende ku vi måske alle lære lidt af

  3. Gotta gotta ha lidt pippi power til yndlings babyen. De kan ikke få det ind hurtigt nok, så jeg spørger os liii hvor de fra?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *