Abe-kaos

Aben har fri adgang. Sådan er det nogle dage – nogle dage har aben eddderbankeme fri adgang. De der døgn, hvor man ikke sover, kun kan (!) spise sukker og hvidt brød, de dage hvor der så oveni alt det andet kommer en regning ind af døren, man lidt havde glemt, der har aben fri adgang. Der er i hvert fald lukket op for kaos. Men hey – det er jo faktisk også det, der er det sjove ved det hele: Kaos. At man ikke kan forudse alting. At der roder, at det hele er lidt tosset, og at der er plads til aber.

5 kommentarer

  1. Her er der nærmest en vild monkey løs i dag. Inde i min krop. Som er lidt hormonpåvirket af ammestop. For på vores budget er der alt for mange regninger denne måned, alt for lidt penge på kontoen, og i dag har jeg meldt mig ledig på jobcenteret. Synes ikke der er så meget ved hverken aber eller finansgrise denne formiddag….Og jeg savner min store dreng helt ind i hjertet og skal undvære ham en uge.

    Men jeg har ryddet op. Kunne ikke lige magte det “sjove kaos” oveni 😉

    Hvorfor mon jeg ikke lige kan se det sjove i nogenting lige nu?: Jeg ved det. Jeg mangler simpelthen sukker. Hvidt brød. OG chokolade! 😀

  2. Ditto – til regninger udover budgetter og det med at glemme lidt. Lidt bygge-kaos med håndværkere der IKKE dukker op som aftalt! Og hundekoldt i ombyggeriet, fingrer der forfryser. Normalt hjælper det at trøstespise midt i en kattepine, men nej, ikke engang Summerbird chokolade hjælper. Er det her virkelig aben ved det hele? Kh Karin.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *