En yndlingsbog

På listen over yndlingsbøger ligger denne her: Dumbfounded. Big hair. Big Money. Big problems. Or Why having it all isnt for sissies. Af Matt Rothchild. Bogen er et vemodigt, blåt og hylende morsomt memoir over en barndom i New Yorks absolutte overklasse, hvor rigdom, dekadence og virkeligt mærkeligt hår er noget man er født med. Vi følger forfatterens opvækst hos sine (tossede) bedsteforældre og hører om, hvordan de rige løser deres problemer. Top. En kombination af gossip, psykologisk drama, coming of age og masser af vemod.

5 kommentarer

 1. Den skriver jeg lige på must read listen. Forsiden giver mig også lyst til at læse den, og det er vigtigt! Og så får jeg altså lyst til at finde ud af, hvorfor den har den der titel.
  Tak for bog-tippet!

 2. Har aldrig hørt om den før – men den lyder virkelig lige som sådan en jeg også vil elske. Tak for tippet Julia.

  KH Maria.

 3. Takker også for tippet. Er lige blevet fuldtidssygemeldt af læge i en måned (pga graviditetskvalme) og skal bare ligge og læse.
  PS: kommer du også med en anmeldelse af Priapus-bøgen?? Hvis jeg skal være fræk – og ærlig – så savner jeg lidt din vurdering af bogen efter al den branding…please? Læste en anmeldelse, og den var sådan middel…

 4. Bøgen?!?!? Bogen…okay??
  PPS: set at der er en artikel om søvn i det seneste nummer af Vi Forældre? Måske…måske der er et tip af en art…(har ikke selv læst den – endnu).

 5. Hejsa
  Det lyder også som en bog efter mit hoved – men kan hverken finde den på lokale bibliotek eller bibliotek.dk – hvor har du skaffet den fra?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *