Magi + Eventyr

Det har været en af de der helt magiske eftermiddage. Jeg hentede Elias og vi tog bussen hjem (Eventyr nummer 1). Vi gik på besøg hos dyrehandleren på Trianglen (Eventyr nummer 2), og Elias hilste på fiskene ved at sige “God daaaaaag mange mange sisk“. I butikken havde de sluppet en gigantisk hvid papegøje løs (Eventyr nummer 3), og da vi var blevet overfløjet et par gange trak jeg Elias med ud. (Jeg hader fisk, dyrehandlerlugt og fugle, forresten…). Vi gik hjem og bagte boller på Elias initiativ – hans tøjabe fik forklæde på ligesom Elias selv og så forklarede han ellers aben, hvordan man rører en bolledej…

Helt ærligt: Totalt fantastisk. Det er sådan nogle dage, der er bonusrunden, magien og grunden til at man en dag bliver en af den slags kvinder, der har glemt at det at få børn nogensinde har været hårdt…

11 Comments
Previous Post
Next Post