TOUR DE JUHU-LAND #6

Dobbelt-A styrer!

Jeg tog til Aalborg i formiddags – og kom frem til et kæmpe stort bibliotek med den flotteste sal som var fyldt. Totalt fyldt! Med mødre, modige mænd og enkelte lækre babyer, og vi havde n rigtig god eftermiddag sammen. Det var virkeligt sjovt i dag, og bibliotekarerne havde både linet op med kager, bøger og alt muligt andet – og selv kaffen smagte fantastisk! Jeg fik et lift tilbage til banegården af en af de søde damer, og nu sidder jeg her igen – på hotellet i Århus, og det er sidste aften inden jeg skal hjem. I morgen holder jeg foredrag i en personaleforening i en meget stor virksomhed (yep, sådan et sted gider man godt arbejde) og så skal jeg hjem. Hjem til København, til lækre Elias og til Johan som jeg savner så det gør ondt.

7 Comments
Previous Post
Next Post