Tour de Juhu-land #2

Efter en halv dag i tog ankom jeg i går aftes til Arden.

Her fik jeg simpelthen en af de der helt særlige oplevelser: Salen i det store kulturhus var fyldt (!), og det var ikke bare mødre, men også fædre, babyer og enkelte bedsteforældre, veninder og andre tålmodige sjæle, der fyldte stolene. Og det var sjovt! Og der er også babyer i Arden, der ikke sover, skulle jeg hilse og sige. Men det er ikke alt, for der var hjemmebagte kager. Kulturhusudvalgets damer havde simpelthen bagt kager. De fineste kager. Ikke som mine giftgrønne angrebskager, som læsere af denne blog måske vil huske, nej de fineste kager! Og da jeg tog der fra fik jeg ikke blot en håndfuld kager med, nej, Bibliotekar Annebeth stak mig lige en pose Hanuta…

Hvis du ikke lige trænger til en kage i Arden ligger Knuds Foderbræt lige overfor Kulturhuset.
9 Comments
Previous Post
Next Post