Albuer, Zoo & Duplo

Jeg faldt i går. To gange. Først havde jeg mest bare ondt af mig selv, anden gang gjorde det sindssygt ondt, og nu har jeg en albue som er helt vildt øm. Jeg gider slet ikke gå ind i, hvorfor jeg faldt hele to gange, for jeg er åbenbart bare virkeligt klodset. Det har faktisk ikke noget med noget som helst at gøre, at jeg fortæller dette, for den albue forhindrer mig hverken i at skrive, drikke kaffe eller tage i Zoo. For der er dømt lukkedag i dag, og Zoo-tur, og lidt arbejde og det hele i en meget rar hulter-til-bulter-ting. Elias og jeg tager i Zoo når han har sovet til middag, for det er faktisk ret vigtigt jævnligt at besøge både Ele-buu-er og Mimgminer. Og så er det hyggeligt. Og faktisk ikke kedeligt. Selvom man er 32. I hvert fald er det sjovere end at bygge høje ting med duplo-klodser.

8 Comments
Previous Post
Next Post