Albuer, Zoo & Duplo

Jeg faldt i går. To gange. Først havde jeg mest bare ondt af mig selv, anden gang gjorde det sindssygt ondt, og nu har jeg en albue som er helt vildt øm. Jeg gider slet ikke gå ind i, hvorfor jeg faldt hele to gange, for jeg er åbenbart bare virkeligt klodset. Det har faktisk ikke noget med noget som helst at gøre, at jeg fortæller dette, for den albue forhindrer mig hverken i at skrive, drikke kaffe eller tage i Zoo. For der er dømt lukkedag i dag, og Zoo-tur, og lidt arbejde og det hele i en meget rar hulter-til-bulter-ting. Elias og jeg tager i Zoo når han har sovet til middag, for det er faktisk ret vigtigt jævnligt at besøge både Ele-buu-er og Mimgminer. Og så er det hyggeligt. Og faktisk ikke kedeligt. Selvom man er 32. I hvert fald er det sjovere end at bygge høje ting med duplo-klodser.

8 kommentarer

 1. Stakkel…Det er også glat !
  God tur i Zoo.
  Jeg holder meget af Zoo, men faktisk også af at bygge Duplo tårne , der stræber mod loftet 🙂

 2. Og så to fald! Det var sgu da også uheldigt :-/
  Det lyder som en virkelig dejlig dag, du kan se frem til…. god fornøjelse 🙂

 3. Av for den! Og ang. de der duplo, så synes jeg det er så irriterende, når Johannes ødelægger det jeg har bygget! :o)

 4. God dag til jer! Og god bedring med armen ikke mindst.

  Jeg synes det er en god regel at man ikke behøver fortælle hvordan man er faldet eller kommet galt afsted ellers, for jeg er også lidt kluntet idet hvad det angår og folk spørger altid hvordan kom du dog afsted med det ?eller hvor faldt du ? osv osv, og jeg synes ikke jeg behøver fortælle så meget om det, heller ikke af solodariske årsager, andre oplever simpelthen ikke de samme risici som jeg gør, så jeg forhindre ikke andres ulykker ved at holde stuntene for mig selv…

 5. Griner….dig, klodset? Troede kun det var mig.

  -Der altid føler sig som en 5 årig med en 3 årigs motorik, når jeg prøver tøj – ekspedienten ender med at hjælpe mig med at sætte det ordentligt 😀
  – Der hra for meget i hænderne og barn på armen, og altid taber noget, som jeg så bukker mig efter for blot at tabe en anden ting (heldigvis ikke ungsen).
  – Der altid vrikker om, selvom der ikke er huller i vejen.
  – Der går ind i skilte – værst var engang jeg som plejer løb ved siden af ung mand med muskelsvind, der sad i kørestol og var vred og kørte stærkt. Jeg løb med for at holde hans hovede – det var nødvendigt. Der skete så det, at jeg, fordi jeg løb med siden til og ikke så det knaldede mit hovede ind i et skilt, der stak ud, så jeg simpelthen faldt omkuld. Så pludselig var det mit hovede der nær var faldet af.

  I aften skal jeg være lidt fuld og danse. Der er basis for et fald eller to.

  GOD dag med Elias. FALD nu ikke ind over et hegn der i zoo…..! ;-D

 6. Måske du havde opbrugt din balance? Som min sytten årige datter sagde hun havde forleden efter en hård idrætstime ;D

  Tak for nogen dejlige og sjove læseoplevelser både her og i bogen “hvor har jeg lagt babyen” ingenting har ændret sig siden mine var små hhv. for 21 og 17 år siden

  Håber din albue har det bedre i dag

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *