Guilty Pleasure

Glædelig torsdag. Jeg skriver sjældent om TV, fordi jeg sjældent gider at se noget. Jeg bliver træt af serier efter en veloplagt første sæson, når det hele begynde at blive for mærkeligt, eller for trist, og jeg er for træt til tunge dokuemntarprogrammer når klokken er 21. Jeg orker heller ikke at se halvdårlige film afbrudt af alenlange reklame-pauser…. Og så alligevel: Jeg har fået min guilty pleasure tilbage!

Hurra for Project Runway, Tim Gunn, Heidi Klum, grædende mænd der ikke kan få flæserne til at sidde rigtigt og masser af masser af fashion glamour, og mennesker der faktisk kan noget med deres hænder. Jeg er vild med det.  Og også med Heidi når hun smider grædende deltagere ud fordi deres kjoler bare var for misforståede med ordene: Auf Wiedersehen. TV3 onsdag aften kl 20.

5 Comments
Previous Post
Next Post