Tid…

P1020519

Tid er den knappeste ressource. Usær når man ikke kan huske hvornår man sidst har fået sammenhængende sove-tid.

Og nu til petitesserne, som jeg godt VED IKKE BURDE irritere mig, eller overhovedet strejfe mig. Men det gør det.

og jeg vil ikke brokke mig.

Meeeen  ego-krea-tid er den allerknappeste. Jeg har simpelthen ikke nået min symaskine i månedsvis, og jeg tror den savner mig lige så meget som jeg savner den. Jeg bliver helt ærligt lidt tosset af at undvære den slags tid. Det er det samme med tid til at skrive. Når jeg ikke har den bliver det et problem. Og det passer simpelthen ikke at man bare skal prioritere, for ind i mellem har ganske almindelige småbørnsforældre som jeg ikke noget at prioritere af.

Og nej, nej, nej, dette indlæg er ikke et brokkeindlæg, mere sådan et konstaterende ét, for det ER bare sådan. og det er ok. I virkeligheden. For ego-krea-tiden er jo blevet brugt på at nusse og lege med Elias… Og det vil jeg faktisk helst. Men der er bare ikke tid nok til det hele.

Og nu er han syg og i fuld gang med at smitte os andre. Det er så synd for ham, men endnu en gang sender jeg mange tak til opfinderne af dvd-maskinen, Postmand Per, Drømmehaven, Teletubbies og alle de andre der beriger vores liv. Og til alle dem, der havde ro til at være kreative nok til at udtænke dem.

11 Comments
Previous Post
Next Post