Gået forkert?

Midt i al børnepasningen og nusningen af det syge barn, har jeg glemt at fortælle det her:  I weekenden fik jeg lokket Karen og søster Anne-Sophie med på julemarked i Vanløse. Det var en smule svært at overbevise de to om at det var værd at tage fra Østerbro til Vanløse for at tjekke julemarked ud, men det var det!

Vi havde Elias med og til ham behøvede jeg bare at sige “Tog”, så var han klar. Da vi kom ind i Vanløse Kulturhus, som ikke var det hus, vi spejdede efter, men en etage i et stort hus, troede jeg først at Karen Marie havde oversolgt projektet… Det havde hun nu ikke, men der var TO julemarkeder i gang i huset samtidig! Vi var nær gået, da vi havnede hos de søde ældre damer, der strikkede fine nisser. Der var bestemt ikke noget galt med nisserne, men vi havde jo set billeder på Karen Maries blog af ganske andre ting. Men Bizar Basar med deltagelse af Karen Marie og venner, var hele turen i tog og regnvej værd. Fantastiske, inspirerende og smukke sager over alt! Se for eksempel, hvad der hænger i mit køkken:

P1020538

4 Comments
Previous Post
Next Post