Feberbarn & Mumitrolde

Elias er stadig syg. Har naturligvis ikke sovet rigtigt i nat – altså der var stunder, hvor jeg blundede indtil jeg fik en fod i munden, en albue i øjet eller et hoved i maven, men rigtig søvn var der ikke tale om…  Feberdrømme har han også og vågner med skrig og skrål dag og nat, og jeg kan godt huske den slags drømme, fra jeg var barn: Klovne der kom ud af væggen og den slags. Johan skal spille i Odense i aften, og jeg har en fornemmelse af at det er en udendørskoncert. Er naturligvis allerede misundelig på alle dem, der skal stå en halvlun aften med en kold fadøl i hånden og lytte, men jeg skal da heldigvis se alt, hvad der er af TV i aften. Og sidde i løn. Og læse Mumihistorier højt for Elias, tale om biler og om fisk og holde den lille feberkrop tæt. Og helt ærligt så er det altså ikke så tit at Elias i den grad nyder at være tæt, som han gør når han er syg. Det er det, der gør det udholdeligt – at være tæt og at Elias kan lide billederne i Mumibogen.

mummi

9 Comments
Previous Post
Next Post