3 ting

Inspireret af Annas blog, vil jeg gerne dele tre ting med Jer, som jeg er meget taknemmelig for.

1. At blive mødt af fantastiske Trine på en banegård midt i Jylland. At lære hende at kende, at fare vild på vejen til Lunderskov sammen med hende, og at det var rigtigt svært at sige farvel sidst på aftenen.

2. At sidde I nye venner Trines og Thomas baghave med en perlerække af kloge, velopdragne og virkeligt sjove og smukke børn foran mig, som ikke syntes det var den mindste smule mærkeligt at dele aftensmaden med den fremmede dame. At tale om store og helt små ting, hvoraf ingen var ligegyldige og faktisk føle sig hjemme.

3. At møde Julia, som var kørt helt fra Odense og som (naturligvis) sad og strikkede nede bagerst i salen på Biblioteket. Og tænk, at hun gav et lift, så jeg næsten var halvvejs hjemme.

og så lige den 4….

Blogging holder! Også i reallife. Er taknemmelig.

7 Comments
Previous Post
Next Post