Farvel, farvel

Sidste dag på Cosmo. Jeg har ryddet skrivebordet. Ryddet nogenlunde op (jeg er ELENDIG til det, men jeg har gjort mig umage), drukket den sidste kop automatkaffe, haft det sidste møde, og klarede det hele uden at tude. Slut prut. Et nyt liv venter med alt muligt helt vildt spændende, folk jeg ikke har set alt for længe og sikkert også helt nye ting. Jeg vil være åben. Og sørge for at det bliver sjovt. Og hey – så er det jo faktisk forår. Det bliver helt fantastisk, det hele. Jeg glæder mig.

16 kommentarer

 1. Godt at du glæder dig, men derfor er det nu alligevel trist.
  Jeg håber, at du får nydt det og vi kan jo altid tage os en udflugt med Nihola og drenge 🙂

 2. Det var dælme hurtigt. Det er helt vildt fedt at høre du kan glæde dig over alt det nye og spændende der venter dig lige om hjørnet – og så er det jo forår som du skriver.
  Knus.

 3. Kender fornemmelsen af at (endelig) at kunne komme videre, men samtidig være vemodig over ikke at skulle være en del af “det” fælleskab mere…
  Forår! Juhuu! På med løbesko og babyjogger 🙂

 4. Sådan! Du ser nemlig glasset halv fyldt op og ikke halvtomt, som så mange af os andre ville gøre…. BRAVO!, skønt at læse!

 5. Du er fandme sej, Julia! Det sværeste ved afskeden er at se alle de gode ting samtidig med at alt det trælse foregår – men jeg tror nu nok at du kan!
  🙂
  Håber du får et par fortjente rolige dage sammen med dem du holder af!
  Knus Trine

 6. Smæk døren…op for foråret og mulighederne. Jeg håber for dig at noget snart dukker op. I mellemtiden lyder det fornuftigt at nyde tiden. Der er jo ikke så meget andet at gøre.

  Du kan gå hjemme og ærgre dig eller hygge dig.

  God vind
  T

 7. Det lyder til at du er helt afklaret med situationen og kommet godt igennem dagen. Jeg er sikker på at din BEDSTE tid liger foran dig. Nyd foråret 🙂
  Knus fra
  Dorthe

 8. Måske er det lidt som en ekstra barsel??? Men uden gylp! Kun med forår, tid, kaffe, søde mennesker og nye projekter!

 9. Det er nu også godt, at jeg endelig fandt frem til din blog! Og nu kan det være du har tid til at ses + se min portfolie 🙂 Knus herfra

 10. Kære Julia,
  Ud over alt det andet, du har, så har du de sødeste blog-læsere, man kan ønske sig. Hvor er det skønt at se, al den medvind, du får. Fuld fortjent, forstås!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *