Dagen derpå

Det er helt klart dagen derpå, og jeg er træt som havde jeg ikke sovet i en uge. Denne uge har sådan set også været rimelig hæslig, og i går fandt vi så ud af, hvem af mine mange kolleger, der skulle fyres. Vi var tre redaktioner, der skulle stoppe, og dermed også en masse administrative og stabsfunktioner. Det var virkeligt en hæslig dag. Firmaet gjorde det så godt de kunne, og der sad simpelthen en psykolog klar til at hjælpe dem der havde behov.

For mit eget vedkommende ser det sådan ud, at jeg lige skal lukke og slukke helt ordentligt. Og så var det det. Tre år. 33 yndlingsudgaver af yndlingsmagasinet. Og det allersidste af dem (kommer om 3 uger) har følgende rubrik på forsiden:

Sådan undgår du en fyreseddel.

Skæbnens ironi?

Bortset fra det, at se kolleger og medarbejder miste jobs, så er jeg underligt nok rolig. Det skal nok gå alt sammen. Jeg har jo også en bog, der skal skrives, et barn jeg gerne vil se mere til, og en lejlighed, der er så rodet at jeg ligeom lidt selv bliver væk. Og kære Allesammen – TAK for de fantastiske hilsener. Jeg er simpelthen så taknemmelig.

13 Comments
Previous Post
Next Post