Elsebeth UDFORDRING Günther

Weekenden går på hæld, og efter endnu en nat uden ret meget søvn til hverken Elias eller jeg, bliver Johans nylige hjemkomst fejret med at jeg sidder lige her og nyder stilheden helt for mig selv, mens Johan bader Elias, og makrel”duften” hænger tykt over spisebordet efter en lynløsning på aftensmaden.

Det har været en god weekend. Elias har danset og sunget og klappet, og i det hele taget hold en fest. Min søster var her i går aftes, og vi rettede en bluse til, som hun næsten er færdig med at sy (igen de fantastiske japanske snitmønstre), og jeg tegnede et par bukser af. Det viste sig at overstige mine evner. Det er et mønster fra Elsebeth Günthers 70-er storværk, og mønstret så sådan her ud:

Og selvom der hverken var rødvin eller rygeheroin involveret gik det næsten galt. Desuden er der plads til så mange fortolkninger (og hvor er belægninger og linninger???), så man nærmest selv skal konstruere skidtet. Nu ligger de nye sommerbukser og venter på at blive samlet og jeg har sgu næsten opgivet på forhånd. Hov, og så for lige at runde kampdagen behørigt af er det med stor stolthed at jeg kan vise jer det her. Cosmopolitans ligestillingsundersøgelse er nemlig blevet citeret i radioavisen. Sådan.

4 Comments
Previous Post
Next Post