Elsebeth UDFORDRING Günther

Weekenden går på hæld, og efter endnu en nat uden ret meget søvn til hverken Elias eller jeg, bliver Johans nylige hjemkomst fejret med at jeg sidder lige her og nyder stilheden helt for mig selv, mens Johan bader Elias, og makrel”duften” hænger tykt over spisebordet efter en lynløsning på aftensmaden.

Det har været en god weekend. Elias har danset og sunget og klappet, og i det hele taget hold en fest. Min søster var her i går aftes, og vi rettede en bluse til, som hun næsten er færdig med at sy (igen de fantastiske japanske snitmønstre), og jeg tegnede et par bukser af. Det viste sig at overstige mine evner. Det er et mønster fra Elsebeth Günthers 70-er storværk, og mønstret så sådan her ud:

Og selvom der hverken var rødvin eller rygeheroin involveret gik det næsten galt. Desuden er der plads til så mange fortolkninger (og hvor er belægninger og linninger???), så man nærmest selv skal konstruere skidtet. Nu ligger de nye sommerbukser og venter på at blive samlet og jeg har sgu næsten opgivet på forhånd. Hov, og så for lige at runde kampdagen behørigt af er det med stor stolthed at jeg kan vise jer det her. Cosmopolitans ligestillingsundersøgelse er nemlig blevet citeret i radioavisen. Sådan.

4 kommentarer

 1. God kamp..
  Også med bukserne 🙂 Det skal sgu da nok blive godt, ellers kan du jo altid klippe en hæl.. eller sådan noget 😉
  (Og Elias vil nok alligevel ikke kunne se forskel… Eller Johan, for den sags skyld…)

 2. He, jeg har også opgivet at bruge Elsebeth Günthers ellers meget inspirerende bog til andet end netop inspiration.
  Jeg syede engang en kyse derfra i str mindst og jeg må da også indrømme jeg var mere optaget af de fine stoffer jeg havde udvalgt end den faktiske størrelse. Det endte med, at jeg selv kunne passe den.

  Jeg har ikke rigtig fået den brugt….

 3. Jamen jeg var da nærmest ved at gå i selvsving da jeg så dit indlæg…har nærmest syet samtlige modeller op i de bøger…måtte straks på loftet, og finde dem frem, og ja nogen af modellerne holder sgi da stadigvæk…men husker egentligt godt, hvilket helvede det var at tegne mønstrene af…men held og lykke med bukserne…

 4. Hey…nu må i ikke tage modet fra mig….har netop fået fingrene i EG bogen og skulle jo igang med de der bukser og en vest og en quiltet jakke….lol

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *