Om at regne forkert

Mandagen er gået og tirsdagen er også ved det, og Elias sover forhåbentligt bedre i nat, end natten til i dag, for jeg ved ikke hvor meget mere skrigestress, vi kan klare herhjemme. Bedste Karen har vinterferie og kommer i morgen eftermiddag, bliver to nætter, og så kan vi trække vejret lidt lettere. Det er sgu da svært at få det hele til at hænge sammen – jeg glemmer også de meget basale ting, og tolker som om jeg fik penge for ikke at regne noget som helst ud: Da Elias gik i skrigekrampe i eftermiddags, tolkede jeg det som en særlig ny form for moderbinding, og i virkeligheden var ungen bare sulten. Så når jeg nu tror at han ikke sover fordi han har ondt i maven – er det så bare fordi han overhovedet ikke gider gå glip af noget som helst? Jeg tror det.

6 Comments
Previous Post
Next Post