God weekend!

Det har været en fantastisk weekend, og så er den ikke engang slut endnu. I går aftes var vi to gader væk – hos Joy, Jonas, Lille Storesøster Kamma (som Elias efteraber HELE tiden) og lille bitte baby Ellen, som snart er tre uger, og så sød, mørk og nuttet og ligner sin storesøster. Vi blev og “sov” – “sov” fordi Elias overhovedet ikke var med på den leg, så Johan og jeg har skiftedes til at sove i dag.

Og det er nu noget mærkeligt noget med den søvn, for selvom vi snart burde være vandt til at undvære den, så er det som om det kun bliver værre. Og værre. Og værre. Heldigvis er Elias præmien for udholdenhed, og han er så sjov og sød, at det er lige før jeg ikke tror på det. Og nu er han så vågen igen. Elias. Men han har jo også sovet 7 minutter.

9 Comments
Previous Post
Next Post