Paris….

Og så var Paris jo fyldt med fine sager, som ens fingre måtte ae, men som pengepungen pure nægtede at åbne sig for. Du får lige et kig:

Denne fine kam bor stadig en japansk butik, hvor verdens sureste dame måtte rydde op efter Julie og jeg havde prøvet sådan ca 21 kimonoer – hver. Butikken hedder Kimonoya, og det tror jeg altså også verdens sureste dame må have… Kammen kostede en halv flybillet til Paris.

I den skønneste butik, var der håndlavede hatte, veste i fjer, kjoler og disse fine draperede hårbøjler. Ih altså.

Se denne smukke dame – og se hendes hat! Parisiske damer har altså stil. Og mod. Og så er den også lidt tosset, ikke? Julie og jeg spurtede efter hende, da vi fik øje på katteørerne, der vuggede afsted på fortorvet, og hun blev faktisk ret charmeret af at blive fotograferet, så der er ikke tale om et spionfoto…

12 Comments
Previous Post
Next Post