Tirsdag

En tirsdag morgen kl kvart i otte, hvor gaderne stadig er glatte, våde  og meget blanke af natteregn, er det sin sag at komme i tanke om, hvorfor man stod op. Så får man våde kys og bløde kram af babyarme, sætter kaffe over til den stadig sovende rapper, tager vækkekampen med den nu knapt så sovende rapper, og så ruller dagen af sted. På gode dage når jeg på arbejde inden klokken er otte, og så har jeg en hel tom, meget blank og uendeligt stille time i det åbne kontor inden klokken bliver ni, og alle kollegerne kommer. Dér er jeg så på min fjerde kop kaffe, har fået det store overblik, ordnet de svære ting, og føler mig totalt overskudsagtig. En særligt god dag er det, når den skal rundes af med vin med logen allersidst på dagen (HVORFOR tog jeg ikke mit kamera med????!!!!) og en lynhurtig opdatering på alt det der er sket siden sidst. Sidst er for længe siden, forresten. Og hvor meget kan man egentligt holde ud savne sine veninder, når hverdagen overhaler én?
Forresten: I morges fik jeg sms fra Indien. Fra Mads og Pil, som stod på et marked og spurgte hvilken slags silke det var de skulle købe med hjem… Det er dén særlige slags omsorg, man ikke har lyst til at undvære.

Forresten #2: Elias er flyttet tilbage på sit værelse. Håber det giver roligere nætter.

Forresten #3: Billedet har ingenting med teksten at gøre, men synes det var for lækkert til at lade ligge og flyde derude i cyberspace.

3 Comments
Previous Post
Next Post