Verdens dårligste aften

Der er dårlige fester. Så er der de virkeligt dårlige fester. Og så er der nytårsaften. Hold nu op for en dårlig aften! Det starter altid med et planlægningshelvede af den anden verden og fortsætter med at man absolut skal piske en stemning op. Folk der normalt helst vil have en pizza nummer fire med ekstra ost, kan kun tænke på hummer. Vi piger tror pludseligt at en fjerboa er sagen, selvom det nok er noget af det mest tacky man kan komme i nærheden af, og vores dates fyrer op under store grimme cigarer som de stinker og smager af helt hen på den anden side af tømmermændene. Som koncept holder Nyårsaften ikke.

Sidste år havde jeg mit livs nytår. (Selvom jeg blev svitset af en raket på skinnebenet, og nu aldrig nogensinde igen ser på fyrværkeri uden beskyttelsesbriller, -hjelm og -handsker.) Min kæreste og jeg var bare hjemme, og alene og pyha, hvor var det romantisk. Vi er normalt ikke særligt gode til at være lyserøde og amerikansk-film-agtige, og jeg kan vist tælle på to fingre, hvornår han har givet mig blomster. Men helt ærligt, det var så fint at være alene, og at starte et nyt år sammen, hvor festen handlede om os, og hvor vi ikke behøvede at cykle rundt i krigszonen København i fem cm sjap for at komme fra fest a til fest b. Hvorfor skal den aften være så opkørt?

Rigtigt godt nytår – jeg håber du og dine undgår dårlige fester, raketter, fjer og (alt for) billig champagne!

5 Comments
Previous Post
Next Post