Mary – igen

Ok, det er onsdag morgen, og jeg har ikke sovet særligt godt i nat fordi Elias rumlede og bumlede og pruttede og skreg. Alligevel er jeg ved at blive nervøs, da jeg åbner min computer og scroller mig igennem nyhederne. Det gibber i mig da jeg ser at vores allesammens Kronprinsesse Mary – som i øvrigt åbenbart er moderne kvinders rollemodel – har modtaget en kvindepris. Tillykke med det, tænker jeg, men da jeg ser begrundelsen stiger vreden i brystet på mig. Mary har nemlig fået prisen for at kombinere sit velgørende virke med rollen som hustru og mor. Hej hej år 1930 – så er vi her igen. Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvordan kan jeg, som hverken har rådgivere, apanage, tøjsponsorer, gratis biler, fribillet til eksotiske rejsemål, barnepiger eller for den sags skyld bare et enkelt lille slot, bruge hende som rollemodel? Hvad gør hun, som jeg kan spejle mig i? Og siden hvornår deler man priser ud for at være en god hustru? Nårh ja, det gjorde Hitler vist.

5 kommentarer

  1. Mary er sgu’ da også så røvkedelig, at det er højst mærkværdigt, at hun overhovedet kan få en pris. Indrømmet: Jeg følger ikke vildt meget med i kongestoffet, så det kan teoretisk set godt være, at hun har ryddet landminer eller slået et slag for menneskerettighederne.
    Men hver gang JEG ser et billede af hende, er det som tilskuer til endnu et modeshow …
    Jeg håber virkelig, at Frede er fantastisk i sengen. For ellers har hun da trukket den store nitte i livets tombola …

  2. Det er SÅ rigtigt! Man må håbe at hun er rigtig god til at beskæftige sig selv, nyde de tilsyneladende virkeligt mange lange ferier og alt det gratis tøj, og ikke tænke over de dimensioner af virkelighed, hun må gå grueligt glip af. Glædelig Jul! KH J

  3. Hahaha! Skarpt skrevet !

    Herligt med et knivskarpt øje på forherligelsen af kongehuset vs. det virkelig liv med lortebleer op til albuerne helt uden hushjælp.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *