De sidste to dage & huskelister

Jeg skriver lister. Laaaange lister, over ting jeg skal huske, og for det meste husker jeg også at læse listerne bagefter. Der er perioder, hvor jeg har brug for dem, for at nå det hele, og perioder hvor jeg skriver dem bare for at gøre det, så jeg bedre kan overskue det hele.

Lige nu er der smæk på. Det kommer i perioder, og jeg synes egentligt altid jeg har travlt, men når jeg får følelsen af at have travlt, er det fordi jeg skal mange forskellige ting på én gang. Min arbejdshverdag foregår med min virksomhed, og mit kontor som centrum. Så der begynder jeg egentligt altid, eller det vil naturligvis sige, når jeg ikke lige er i Jylland til møde, eller hos en kunde, eller noget helt tredje. De sidste to dage har jeg cyklet København tynd mellem vidt forskellige projekter. Her er et par:

 

Et Groupie (nyt ord – et selfie når man er mange) fra optagelserne til Chri Chri TVs Damerne om det runde bord i går eftermiddags. Der nåede jeg hen efter at have cyklet som død og helvede fra et møde på kontoret, og nåede lige akkurat at komme til tiden.

Derfor var jeg nødt til lige at dobbetltjekke graden af løbende mascara inden vi gik i gang, og her er resultatet af det makeuptjek:

I morges skulle jeg så ind i Magasin på Kongens Nytorv og fortælle om den bog, der udkommer 12. april, som jeg har skrevet om mode og kvindehistorie med lige netop magasin i centrum. Der var champagne før klokken 10 og en goodiebag. Derefter på kontoret, hvor jeg nåede frokosten med mine kollegaer, og så i møder, og i eftermiddag og i nat skal jeg så blive færdig med Sofus fastelavnskostume. Huskelister er nødvendige.

0 Comments
Previous Post
Next Post