Grafisk Roman til dine unger: Læs uddraget her: Tom Gates Gode Undskyldninger og andre fede ting

 

Det er vinterferie, og man ønsker sig at ens børn skal tigge én om at henlægge den til biblioteket, så de kan boltre sig i bøger. Fordi det er vinterferie, deler jeg i denne uge uddrag fra nogle af de bøger, jeg synes giver én en særlig oplevelse. Bøger, som kan noget andet. Og i dag er blogindlægget til ungerne – så måske kan du give dem en skærm i hånden, og se om ikke også dine børn fra 8-11 synes at det her, det er noget de vil bruge tid på:

Gode undskyldninger (og andre fede ting) er den anden bog om Tom Gates – mester i skøre ideer og dårlige undskyldninger. Hans dagbøger er som altid spækket med sjove tegninger og skøre indfald. (Du kan finde bogen her)

Egentlig er Tom Gates’ liv genialt. Hvis altså ikke lige det var for de der lektier, som Mr Fullerman har givet 5.F for (i ferien!); hans storesøster Delia (som gør, hvad hun kan for at forpeste hans liv!); og for nyheden om, at han og Derek er blevet udtaget til at være med i skolebandet (pattebørnsmusik og rasleæg!). Tom får brug for alle sine gode undskyldninger – og mere til – for at redde sig ud af kniberne.

 

 

 

 

0 Comments
Previous Post
Next Post