Tvproduktion. Før og efter

Jeg er i gang med at optage et program til DR1. Det har kørt et par måneder nu, og det er pissesjovt. Jeg må ikke sige ret meget om det – som altid – men jeg må vist godt sige til jer, at det er lige så hårdt, som det er sjovt. I går skulle vi for eksempel sent i gang, så jeg stod først op klokken 530. Så skal jeg sætte hår, og lægge en TVvenlig makeup (jeg har fået et kursus), og tage tøj på, der er pænt nok til skærmen. Så skal jeg så afsted, og når vi er færdige et sted i Danmark er klokken næsten midnat. Vi spiser semidårlig takeout hele dagen, og hver gang jeg skal tisse kræver det at lyden afmonteres, og at nogen går med mig, og i det hele taget er der ikke noget ved det, der gør det superglamourøst. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville vise jer før- og efter-billederne.

Her står jeg helt kæk klar til afgang i går morges klokken 730.

fullsizerender-13

Og her i morges efter 5 timers søvn på en færge, med rester af makeup fra i går.

img_7494

 

0 Comments
Previous Post
Next Post