En blød mulighed – med rabat

Pude-Athen-40-x-60-cm

Som du måske husker er jeg meget vil med the baand – smukke, velsidende økologiske og bæredygtigt producerede t-shirts, tørklæder og cardigans. Nu kaster de to dygtige damer sig over at producere boligtilbehør. Men fordi det hele er så bæredygtigt og lækkert bestiller damerne jo ikke bare varer hjem til lager. Man skal forudbestille. Det har vi nu mulighed for, til og med i morgen søndag, den 12. juni. Endda med rabat.

Hov, så er det nu jeg skal huske at fortælle dig at hverken mit firma eller mig selv får noget ud af at du køber, men jeg er meget glad for at kunne give dig muligheden.

Forudbestillingen sker via the bands webshop, og det sker sådan her:

The Baand skriver:
Alt du skal gøre er at bestille og betale den/de varer som du ønsker – præcis ligesom du plejer.
Men istedet for at modtage produkterne indenfor 3-4 dage, vil vi registrere din ordre og tilføje produkterne til vores AW16 cashmere produktion i Nepal. Produktionen forventes hjem i august og så snart vi er klar til at afsende din ordre med posten vil du få besked herom fra os.

Brug koden “cashmere2016” ved checkout og de 30% rabat fratrækkes din ordre.
OBS: Muligheden for at forudbestille kører fra mandag d. 6 til og med søndag d. 12 juni.  

Se alle vores “Preorder” produkter her 

PS: Da dette er en forudbestillingsvare, giver vi ikke pengene retur som normalt. Hvis du fortryder dit køb eller produktet ikke lever op til din forventning, tilbyder vi til gengæld et tilgodebevis eller ombytning til anden vare på vores webshop.

Tæppe-Tokyo-125-x-160-cm-3

0 Comments
Previous Post
Next Post