Karoline, sommerdanmark & Prins Henrik

I forbindelse med vores arbejde for Arla stod vi i den forgangne uge for pressearbejdet i forbindelse med åbningen af udstillingen Åh Karoline på Brede Værk.

Det er en udstilling som viser Karolines Køkken igennem de 50 år vi danskere har lavet mad efter hendes opskrifter. Behøver jeg sige tunmousse?! I anledningen af 50-året er der også udkommet en kogebog som genfortolker hightlights, men som også er fyld med nostalgi. Den er helt fantastisk, og jeg viser den også her på bloggen senere på sommeren.

Men udstillingen – den er GOD! Tag afsted til det smukke Brede med hele familien. Klik her og læs mere.

Fine journalister fra Her & Nu gæstede åbningen – i smukke retrokjoler. Måske kom de i virkeligheden mest fordi min yndlingsroyale, Prins Henrik, klippede det røde bånd. Han kom kørende i denne lækre sag.

Han har stil, det har han altså.

 

0 Comments
Previous Post
Next Post