TESTRESULTAT

Jeg har været to uger om at teste modehittet Cape-en. Det har der været flere grunde til, og det er faktisk en del af testresultatet i sig selv. Den er nemlig røvsvær at bruge:

1. Den varmer ikke nok

2. Den suger novemberregnen til sig, som en karklud

3. Den kan ikke lukkes, hvis man samtidig er glad for at kunne bruge sine arme

MEN

Den er virkelig, virkelig pæææææn. Så ja; den er upraktisk. Men nej. Den kommer ikke til at hænge i skabet, for den er måske det pæneste overtøj jeg nogensinde har haft. Så må jeg enten bruge den i tørvejr uden arme, eller finde mig i at være våd og kold.

Så hermed: Thumbs up til capén som forresten også er god til at lege cowboy og indianere på hotelgange (jeg er cowboyen, hvis du skulle være i tvivl.)

Her er testen og jeres kommentarer klippet ind. I morgen begynder en ny test og en ledetråd til den er bobler (nej, jeg skal ikke være fuld af champagne hver dag i en uge).

Jeg tester


Kan du huske i “gamle dage”, hvor Sarah Skarum testede looks for Costume? Den ene måned var hun kosak og den næste uge lige så udklædt? Jeg ææææælskede den feature! Det har jeg ingen ambitioner om at gentage, ejheller at blive modeblogger, men i denne uge tester jeg et af sæsonens modehits, nemlig en cape. Jeg har købt den i Berg & Butterfly på Østerbrogade, den er i uld og fra det fine franske mærke Gat Rimon. Den kostede 1200 kroner, og nej, jeg kunne ikke lade være. Men hvordan pokker bruger man den? Det har jeg tænkt mig at finde ud af, og hver dag viser jeg derfor et nyt billede af, hvor fiks (eller ej) den er, og hvordan (og om…) jeg ender med at bruge den. Også en gode måde at undgå at den bliver hængende i skabet, ikke?

Her er den – ubrugt. På bøjle. Bare vent. Den bliver slidt op! (håber jeg…)

DAG 1.

På besøg i gode venners have, hvor det heldigvis ikke var alt for koldt. Capén fungerede fint uden på en trøje og med et tørklæde. MEN jeg kan ikke cykle i den! Hvis capén er lukket, kan man med det samme opgive at bevæge armene i den. Nedtur. Men jeg føler mig MEGET fin og sådan lidt dramatisk jeg-bor-i-et-tårnværelse-med-sherry-asti-og-lange-cigaretter-agtig i den.

Også god til lige at sløre numsen.

Nej, den kan ikke lukkes, hvis du vil bruge armene til noget. Fx til at løfte græskar.

DAG 2:

Nej, den duer virkelig ikke i regnvejr (den suger). Men føler mig stadig helt utrolig fin.

Hvis man står og stritter lidt, tørrer den vel af sig selv.

DAG 3:

Ikke cape-dag i dag. Uld suger nemlig.

Dag 5.

Jeg kan stadig ikke bevæge armene og pga vind og vejr trækker testen ud.

9 Kommentarer »

 1. Det er så ærgerligt, at du sletter de tidligere test. Du testede for et par uger siden en mandelolie, som jeg dengang tænkte, at jeg måske skulle ønske mig i julegave. Men nu kan jeg ikke finde din test og jeg har ingen idé om, hvad den hed. Kan du fortælle mig det?
  Kommentar by Henriette — 1. november 2010 @ 15:14 |
 2. Hej Henriette, Den hedder Weleda. Du kan altid bruge søgefeltet ude i bloggens højre side og bare skrive test, så kommer de allesammen frem.
  Kærligst
  J

  Kommentar by julialahme — 1. november 2010 @ 16:30
 3. Super! 1000 tak : )
  Kommentar by Henriette — 1. november 2010 @ 20:41
 4. Jeg kan godt huske de tests :-)
  Kommentar by Sarah — 1. november 2010 @ 22:23 |
 5. Ja, du var edderbankeme god, Sarah!
  Kommentar by julialahme — 1. november 2010 @ 22:26 |
 6. Synes helt klart du bærer looket med cape bedre end jeg ville kunne. Prøvede engang én og var ved at dø af grin i prøverummet. Lignede helt vildt en af de stramme barnepiger fra det dér Nanny program!
  Men den sidste test af lækker super redningscreme – den må jeg da selv prøve. Regner ikke med at komme til at ligne en Nanny ;)

  Kommentar by Kathrine — 2. november 2010 @ 11:41 |
 7. Jeg har ledt efter en slag/cape i ugevis nu. Men ekspedienterne glor bare underligt på mig, hver gang jeg går ind i en butik og spørger?! Mon nogen har set ét i en butik, der er til at komme til? Måske endda ét, som man kan bevæge armene i? (Har fået en oldemor til at strikke lange dramtaiske handsker med røde knapper til og alt muligt andet, så jeg mangler det virkeligt, kan I nok høre.)
  Kommentar by Maren Uthaug — 2. november 2010 @ 15:20 |
 8. @Maren: Zara og H&M har nogle ret fine nogen lige pt i både sort og forskellige karamel eller brune farver (i hvert fald her i London, that is..)og de koster ikke vildt meget, hvis man gerne bare vil prøve looket af :)

  @Julia – synes du ser meget fin ud i din :)

  Kommentar by Pernille — 9. november 2010 @ 18:05
 9. en ekspert i Godmorgen Danmark gav et godt tip ift. capes – nemlig at man skal bruge den sammen med lange lækre læderhandsker, sådan á la Mad Men (alt er jo á la Mad Men these days). Så bliver looket også lidt lettere at holde varmen i, tænker jeg…
  Kommentar by Ulla — 14. november 2010 @ 15:35 |
0 Comments
Previous Post
Next Post