Åh, hvor yndigt…

Ind i mellem falder jeg over en ganske særlig blog, og så siger loven (!) jo at man skal dele, så her får i den. Jeg har lånt billederne af bloggeren, og derfor skriver jeg nederst i indlægget, at hun skal give mig besked, hvis jeg skal fjerne dem. Det siger loven (!) vist også at man skal.

Bloggen hedder Rococo Vintage, og du finder den her.

Læg mærke til, hvordan indlæggene er skrevet i “hånden”; det er så fint. – Skulle du få lyst til at gøre det samme, kan du faktisk digitalisere din egen håndskrift gennem dette program, som ovenikøbet er gratis.

Hele bloggens univers er så gennemført, og se de fine billeder, jeg har lånt på sitet:

All images are borrowed from the lovely Rococo Vintage blog – please advice me to remove them, if you dont want me to share.

0 Comments
Previous Post
Next Post