Om Bloggen & Mig

IMG_1198

Kære Læser,

Velkommen til min blog. Jeg er 37 år gammel, har to børn, er gift med Johan og driver en kommunikationsvirksomhed, hvor vi især arbejder med forbrugertrends, mode, mad og livsstilsprodukter. Vi laver PR, kampagner og kommunikation. Jeg har en cand. mag. i etnologi fra Københavns Universitet, og derudover er jeg forfatter, klummeskribent og skriver i det hele taget så meget og så ofte jeg kan. Jeg laver en smule TV, og jeg holder foredrag rundt omkring i Danmark.

Min blog her er mit frirum, den er min opslagstavle, og jeg skriver om alt, hvad der interesserer mig: Min familie, børnelivet, arbejdslivet, kærligheden. Jeg elsker mode, trends, stil, makeup, mad og lige for tiden er jeg også forelsket i havelivet i min kolonihave. Det er ret nyt for mig, at være så forelsket i den, som jeg er.

Alle billeder på min blog er mine, med mindre andet er anført, og hvis du vil bruge dem, må du meget gerne sende en mail. Jeg plejer at sige ja, men jeg vil gerne kende sammenhængen.

Jeg skriver om produkter, rejser, bøger, personer og oplevelser, jeg bliver præsenteret for eller møder på min vej og som jeg synes er spændende. Dette gælder også de ideer, produkter og nyheder jeg bliver præsenteret for gennem de kunder, jeg er så heldig at arbejde sammen med. Jeg laver glad og gerne interviews til bloggen, og i det hele taget ønsker jeg mig at du får en så varieret læseoplevelse som muligt, når du vælger at klikke ind her. Jeg laver aldrig affiliate links og jeg tager heller ikke imod penge for et indlæg. Jeg er ikke interesseret i annoncer, men modtager jeg pressemateriale på noget, jeg synes er spændende vil jeg altid gerne omtale det. Hvis jeg modtager et produkt til test, sørger jeg for at angive det i indlægget. På den måde sørger jeg for at min blog er opdateret og aktuel, og det er faktisk sådan jeg helst vil have det, så jeg kan blive ved med at skrive frit fra leveren, hjertet og holdningerne.

Desuden: I min virksomhed, Lahme Kommunikation, møder jeg ofte spændende mennesker, produkter og ideer. Dem forbeholder jeg mig ret til at skrive om, men modtager heller ikke penge fra mine kunder, for at inkludere dem på min blog. Men for at være fair, så du kan navigere i det hele, fortæller jeg dig altid, hvis det er en kundes produkter, ideer eller personer, jeg skriver om.

Desuden udgiver jeg så ofte jeg kan et minimagasin fyldt med tips og trick + interviews for dig der elsker kommunikation. Klik her.

Ud over bloggen her, kan du kontakte mig på julia@lahme.dk.

Kærlig hilsen,
Julia