Sandheder fra en løgner

Min tredje bog, Sandheder fra en løgner – Krakelerede glansbilleder fra et voksenliv, handler om hvad der skete det år, da jeg skulle genoverveje livet efter at gulvtæppet under mig forsvandt. Den handler om kvindeliv, famililiv, karriere (og hvordan alt det slet ikke altid hænger lige så godt sammen, som man synes det burde), om perfektionisme og hvad der sker når man opgiver den. Bogen handler også om at miste og genfinde sig selv, og om alle de vildspor der er at gå af når man glemmer at lytte til sin mavefornemmelse. Lad mig endelig vide, hvad du synes om den.

Du kan se et interview i anledning af bogen fra Berlingske Tidende her.

Køb bogen her.

18 kommentarer

 1. Suser rundt på nettet for at finde din nye bog… Jeg vil glæde mig til at slå op, nyde en kop mokka mens jeg finder en der lige siger ALT det jeg har tænkt og tænker….
  Mums…
  Nette-mor

 2. Hej Julia. Nu har jeg læst din nye bog – tog kun 2 dage – og jeg har 2 små børn, bare for at sige hvor god den var, jeg var limet fast til den i 2 dage – og ærgrer mig nu hvor jeg har læst den… Du er min gave, jeg føler mig så tryg og glad når jeg læser noget du har skrevet – for man bliver helt tryg i livet, og føler der er kvinder der tænker og føler ligesom en selv – det er befriende. Jeg har ligget med 2 sovende børn og skreget af grin, men også fældet et par tårer – det er skønt. Kærlig hilsen Majken

 3. Kære Julia..
  Jeg kender dig ikke, ved kun hvem du er udfra det du laver.. og som du, uden at lyve, gør helvedes godt.. tak for de mange inspirationsminimagasiner..De hjælper en iværksætter igang på alle måder..
  Personligt vil jeg sige, at selv om jeg betræder de samme fortove og kigger på de samm butiksvinduer som dig selv på østerbro.. så kender jeg dig ikke… og alligevel efter at have læst din helt fantastiske bog føler jeg mig tæt på dig.. som om du kommer fra samme verden som jeg.. selv om vi laver noget helt modsat.. men jeg syntes det var så fantastisk endelig at mærke og læse og høre om et andet menneske som tude at være ærlig, om lige præcis det vi alle går og tænker, mener og føler.. men aldrig tør sige højt af frygt for at mislykkes.. i vores eget liv.. Jeg er taknemmelig fordi du gad at give os andre muligheden for ik længere at leve i løgnene men tro på sandheden og at det giver os frihed til at leve vores eget liv…Med glæde!!!
  TAK!!!!!
  Og alt mulig held og lykke til dig på din videre vej.. som jeg intenst og interesseret vil følge…
  Camilla

 4. Det er nogle stærke og meget levende billeder der næsten hopper ud af skriften når jeg læser om kærligheden i dine bøger! Meget god læse oplevelse

 5. Kære Julia,

  Jeg har lige læst din nye bog, nærmest ud i en køre……… Jeg ved godt, at du sandsynligvis ikke har brug for min anerkendelse, men jeg har brug for at fortælle dig, at jeg synes du er fantastisk, humoristisk, alvorlig (så jeg til tider får helt ondt i maven), autentisk og ikke mindst MODIG……… Hvor ville jeg ønske, at jeg på så ærlig og ægte vis turde stå ved hele mig, foran hele Danmark, og være f*****g ligeglad med hvad andre tænkte om mig! Til dig – Julia, tør jeg godt erkende, at jeg faktisk også har samlet på glansbilleder. En hel masse. Nogen af dem med rigtig meget glimmer, alt for meget lim og alt for klæbrige…….., og de ødelagde de andre flotte glittrende billder!!!

  TAK, kh Mie

 6. Kære Julia.
  Tillykke med din nye bog og velkommen til den virkelighed, utallige kvinder har levet i gennem årtier. Dejligt at opleve at mange fra jeres selvhøjtidelige generation omsider har genopdaget søstersolidariteten. Med den som hjælp har vi gamle muligvis ikke ”gjort karriere” – eller solgt den – blot passet jobs, børn, forhold, venner… og haft det sjovt… samtidig. Både med og uden hat.
  Søren Kierkegaard havde fat i noget, da han sagde at ”livet leves forlæns og forstås baglæns”.
  Med ærlig hilsen fra en, for hvem rød ikke kun er farven på tånegle.
  Geogina

 7. Hej Julia,

  Jeg har lige fået din bog her i weekend – og IGEN har du ramt hoved lige på sømmet. Det er simpelthen så rart med en bog som bare beskriver alle de fantastiske stunder – og udfordinger som man har som børnefamilie og det er så dejligt at vide at man ikke er den eneste.

  Jeg har stadig en del af bogen tilgode, men har mange gange været ved ved at falde ned af stole af grin – særligt hvor du beskriver et toilet besøg sammen med en 1½årig, der forventningsfuld kigger på dine knæ – sjovt nok er det også sådan toilet besøg forgår hjemme hos os…

  Det er en fantastisk bog – fra en helt fantastik kvinde 🙂

  Kh Stine

 8. Hej Julia..

  Og endnu engang et stort skulderklap herfra.
  Fantastisk bog og skønt med et hudærlig forfatter. 🙂
  Det eneste minus, at jeg har læst det hele og nu venter pænt på et nyt 😀 (Jep, mere vil have mere) 😉

  Knus

 9. Kære Julia, du er en brav pige, der lige rammer plet både med følelser efter en fyring og livet som mor. Selv en gammel kone på 68 får nu pludselig erindringer om det hele. Din bog bør være julegave til alle de unge fortravlede mødre, der tror, at de bare skal kunne nå det hele.
  Bliv endelig ved, du er en fryd at læse.Din bog om sorg var mindst lige så god.
  Kærlige hilsner
  Jytte Beier

 10. Kan man nå at være med eller er der trukket lod? (Den står på min juleønskeseddel 🙂

 11. Er i gang med din bog. Den skræmmer. For som jeg sidder her i Jydeland i starten af 30’erne med rækkehus, Skoda, fladskærm, 2.0 børn, mand på 11. år, et godt betalt fuldtidsjob, så rammer bogen mig som et godstog. Der er slanger i paradis – eller er det ridser i glansbilledet???? Jeg er lige vendt tilbage fra barsel. Til et gymnasium i provinsen med danmarks rekord i dårlige arbejdsforhold, med en chef som hverken roser, lytter eller tager hensyn til ønsker, passioner eller stress-tærskel. Pludselig ændrede fagfordelingen sig, og jeg bryder mig ikke om det – om mine nye arbejdsområder.
  Men jeg siger intet. Skal ikke risikere noget. Siger bare “tak og amen”, selvom jeg kan mærke, at lysten til jobbet forsvinder lidt.
  Udadtil er jeg vist en succes (selvom jeg ikke har en håndtaske til 10.000 hængende på armen, men jeg bor jo også i provinsen, hvor den slags ikke betyder så meget), er da en akademiker i arbejde, men indadtil er jeg bange for, at jeg mister passionen. For jeg ER nemlig pisse god til mit job, men hvad hvis lysten forsvinder, fordi arbejdsforholdene bliver FOR ringe????

  Glæder mig til at læse din bog færdig. Høre, hvordan du håndterede at re-definere dig selv. Samtidig er det svært at læse en bog, som på SÅ mange måde pirker til alle de løgne, jeg fortæller – og mest af alt de løgne, jeg fortæller mig selv. Fagfordelingen bliver bedre næste år, måske bliver chefen fyret, måske måske måske måske

 12. Hej Julia
  Jeg har lige læst din bog. Åhh, hvor var den god! Både græd og grinede højt. Og kom til at tænke. Tak.
  Kh Grethe

 13. Hej Julia.
  Har lige læst “hvor lagde jeg babyen” og netop hørt “Sandheden fra en løgner” på lydbog. Dejligt at du selv læser den op! Er gravid og har termin på søndag – har virkelig fået en masse at tænke over. At verden (læs:livet med baby) måske ikke er så lyserød som jeg går og forestiller mig. Har grinet og grædt (alle de hormoner) – og har helt sikkert fået en masse at tænke over. Og ser nu bare frem til at vores lille baby popper ud 🙂
  TAK for god underholdning.

 14. Hej du
  Så blev den læst, 2 dage færdig færdig. Læser meget lidt, så blev glad over at det var din bog jeg fik læst når jeg nu endelig tog mig sammen. Har smilet, grinet (sådan rigtig højt!)og grædt….endda lige midt i metroen.
  Ja, vi skal huske at mærke efter, mærke efter i hverdagens hamsterhjul, tiden flyver afsted,vores elskede 3 piger der råber moar,mooooar! …HELE tiden, arbejdet der slider mere lige nu, huset, haven, familien, omgangskredsen, husk det nu!. Husk dig selv (og din mand) Fundamentet i det hele, det der startede det hele.

  Nyd de dejlige stille øjeblikke, husk at sætte dage af til ingenting. Og så sig nej en gang i mellem og så lyv dog !! Må godt, bare en lille smule.
  Vi har alle vores gryde med havregrød, tro mig! Det der lige nager, vi siger det bare ikke højt.
  Vi skal ikke ha’ superjobbet, være supermor klar med hjemmebag og overskud, være nærværende veninde, lige ha’ sin egen webshop ved siden af o.s.v., o.s.v Hverdagen er sgu hård nok at komme i gennem, hold det dog til det, se dig selv of dine nærmeste i øjnene. Tak for det Julia, det er ok at sige tingene ligeud. Mange kunne lære …MEGET …af dig!

 15. Hej Julia,
  Jeg har lige læst Sandheder fra en løgner, og den gik bare lige ind. Så mange ‘sådan har jeg det også’-oplevelser og så meget jeg kan bruge i min livssituation. Tusind tak for en rigtig god og ærlig bogoplevelse.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *