Blogbogen

ROS_Blogbogen_omslag_7juni.indd

Blogbogen er en bog om at blogge. Om hvordan du kommer i gang, men også hvordan du der allerede blogger får endnu mere ud af din blog. Den handler om faldgruber, om tekstforfatteri, om billeder og om alt det andet der får din blog til at leve. Mest handler den faktisk om dig og om dine læsere. For dig, der allerede blogger giver den dig viden om hvordan du løfter din blog, men giver også anledning til at tjekke det du allerede gør godt efter i sømmene. For dig, der interesserer dig for kommunikation er den et nyt blik på digital kommunikation.

Køb bogen her

21 kommentarer

 1. Hej Julia.. Jeg vil bare sige dig tusind tak for at du har skrevet “Blogbogen”. Jeg læste den med stor interesse, og det har resulteret i at min blog er kommet under en stor ombygnings proces. Jeg fandt bogen meget grundig, men også at jeg kunne følge med uden at ha´ taget en stor teknisk uddannelse 🙂 TAK.
  Venlig hilsen Bettinna

 2. Pingback: Pænt go’daw |
 3. Hej Julia!

  Jeg har lige læst Blogbogen for ganske få dage siden, og den har boostet min blogger-motivation helt vildt!

  Tusind tak, fordi du har skruet sådan en fin håndbog sammen, så blogger-(semi-)novicer som jeg selv kan finde hjælp og motivation til at føre skribentdrømmene ud i livet!

  Det er knap et halvt år siden, at jeg gik i luften med min blog, Snacksized, på mit eget domæne, og på det seneste har jeg for alvor fået lyst til at udbrede kendskabet til den. Og i den henseende var der virkelig mange gode input at hente i din bog – så du skal have mange, mange tak for at være en supergod inspirationskilde for mig og min blog!

  Hav en dejlig dag!

  /Merete

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *