Hvad gør vi egentligt?

Nå, men vi kan snart ikke dukke os for det længere – efteråret er i gang. Det begynder så småt med en anden duft i luften tidligt om morgenen, med tågen der kommer snigende og de smukkeste blå efterårs-himler man kan ønske sig. Med børn med skoletasker med en ekstra trøje i og med lysten til at tænde stearinlys. Og risengrød. Helst til morgenmad.

Men for sådan en som mig, der bestemt ikke har nemt ved at komme igennem de mørke måneder i forvejen, føles udsigten her i 2020 en anelse mørk. For hvad fylder man de mørke måneder med, når lyset fra andre mennesker ikke er tilgængeligt? Hvordan holder man modet oppe, hjertet varmt og stemningen i top? Man putter sig, bager pandekager, sover lidt længere, dyrker (endnu) mere yoga og alt muligt andet der bringer lys ind i kroppen, men helt ærligt – er jeg den eneste der er bekymret?

Jeg savner skyggen af en fest, jeg savner at se folk, at spise middage, at være sammen, at være der hvor kontakten er nem. Jeg glædes også, over nærhed, og alt det andet, der er at glæde sig over, men helt ærligt: Hvad gør vi egentligt?

 

 

3 Comments
Previous Post