Lille fordybelsesrejse: Jeg har alle argumenter på hånden (og jeg har bestilt)

/nej, det er ikke mig på billedet/

Måske kan du huske at jeg før verden fik en virus, var på et vidunderligt yogaretreat. Hvis ikke det var for bloggen her ville jeg have gættet på at det var en tre fire år siden, for der sker så meget, og tiden løber så underligt stakåndet frem, at jeg faktisk synes det er svært at holde styr på. Men det er faktisk blot et års tid siden. Du kan læse om det her.

Hos mig har de sidste mange weekender handlet om at få tømt lejlighed og loftsrum inden en større ombygning; hverdagen handler om alt det gode, dejlige og besværlige hverdagen nu handler om, og til sammen levner det ikke megen tid til det der måske handler om det mest vigtige, nemlig lige at se indad ind i mellem. Og det var mes jeg stod der på genbrugspladsen – IGEN – at jeg tænkte at et retreat, inden efterår for alvor bliver til vinter, ville være det ultimative treat. Så jeg ledte med lys og lygte og fandt ud af at Trine Hedegaard, den dygtigste YIN-yoga-instruktør jeg kender, holder et retreat i slutningen af november. Jeg skal med! Du kan læse mere om det her. 

Det bliver holdt i Nordsjælland, så vi behøver ikke være rejseangste her i Coronalivet.

Hvis du overvejer at deltage, så lad være med at tro at du skal kunne noget i forvejen, hverken yoga, eller yin, eller andet. Du kan faktisk bare læne dig tilbage og nyde at følge en rytme, en vejledning og langsomt give slip på det, du ikke føler du behøver at bruge mere energi på. Det giver noget andet. Luft i hovedet og ro i maven, frem for alt.

Jeg ved næsten ikke hvad jeg glæder mig mest til, om det er at trække vejret langsomt, at dyrke yoga flere gange om dagen, eller at sove… Men jeg ved det bliver vidunderligt.

Læs meget mere om novemberretreatet og andre retreats her. 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *