Mød familien

Der er ikke noget andet, der rummer så megen glæde, så mange frustrationer og så mange muligheder for at lære noget omkring overbærenhed, imødekommenhed, kompromissøgning og udsættelse af egne behov som: Familien.

Jeg har skrevet så meget om familie efterhånden, og hvis jeg skal være helt og aldeles ærlig, så er det stadig et af de emner, der interesserer mig allermest. For, hvad er det den skal kunne rumme? I hvert fald os alle, hver især. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke, og ind i mellem er den en kilde til evig lykke. For nogle holder generationskontrakten, for andre slet, slet ikke, men hvordan man navigerer i alle de emner og spørgsmål, bliver ved med at være præcis så fascinerende som den allerbedste soap. Måske er det netop derfor at SÅ meget af vores popkultur STADIG handler om familien?

Vi er slet, slet ikke færdige med at tale om det, og netop derfor har Ishøj Bibliotek inviteret mig – og dig – til en salonaften om netop familien. Det sker den 30. september og foregår med alle former for coronasikringer, så kom trygt. Det bliver sjovt, det bliver udfordrende, og måske endda en lille bitte smule rørende.

Jeg glæder mig meget og du kan tilmelde dig lige her.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *