Hvad bringer fremtiden?

Ingen ved det jo for alvor, men der er ting, man kan læne sig ind i. Jeg er ret optaget af at vores arbejdsliv forandrer sig lige nu – faktisk for rigtigt mange af os, og også dem, der ikke sidder bag en skærm. Vi skal jo alle tage nye hensyn i denne tid, og vi skal alle sammen tænke os om i nye baner. Jeg oplever også selv at det stiller ret store krav til måden jeg gør tingene på. Måske forandrer essenssen af mit arbejdsliv sig ikke voldsomt, men helt ærligt, så er måden vi er nødt til at arbejde på meget forandret. Det kommer til at betyde meget for os i årene der kommer, og måske endda også for ligestillingen. Det har jeg fået lov til at tale om her hos Alt for Damerne.

 

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *