Hvordan har du det?

Hvordan går det derude hos dig? Det er en underlig tid det her – på den ene side er det som om, vi alle sammen lærer en hel masse, på den anden side, føles det sært opslidende ikke helt at kende planen for alt det vi går igennem, synes jeg.

De seneste fire uger har været både de travleste jeg har prøvet, men også de mest underligt stillestående. Der sker noget med én når hverdagen bliver bremset meget hårdt op meget pludseligt, og jeg er spændt på at se, hvad denne oplevelse gør ved os alle sammen, både hver for sig, men også sammen. For den her oplevelse forener jo unægteligt, også selvom en skrev til mig på instagram at lovkdown for nogle har betydet en lang ferie og for andre er lig med stress. Jeg tror det er en meget korrekt gengivelse af det. Hos os har det betydet arbejde, men også nærhed med ungerne, fravær af dejlige venner, dejlig famile og grundlæggelsen af nye vaner og rutiner. Jeg tror det vigtigste jeg allerede har lært af denne oplevelse er at hverdagen er det kostbareste vi har. Men fortæl mig meget gerne, hvordan du har det?

5 Comments
Previous Post
Next Post