Samtaler om kærlighed (og kage og glimmer og Tinder)

Podcasts! Jeg elsker dem! Jeg elsker det der med at være i godt selskab mens man lægger vasketøj sammen, eller laver mad, eller går en tur. Hvis jeg så endda kan lære noget undervejs, grine lidt og måske endda få nogle indsigter og erkendelser med på vejen, jeg ikke selv har gjort mig, så er det toppen. For et stykke tid siden begyndte jeg selv at lave podcasts; der ligger en her stribe nu, på Podimo.

Podcasten handler om kærlighed, i virkeligt mange forskellige former, og med mange forskellige gæster til at belyse netop dette emne fra mange forskellige vinkler. Jeg håber du får lyst til at lytte med.

 

1 kommentar

  1. Hej Julia😊 jeg har set programmet hvor dig og Cecilie og Jacob var på besøg på Damsbo Gods. Der lavede du en lækker marengs desert som jeg blev vild med😋 men hvordan lavede du den? Måske du har opskriften, så vil jeg bare blive glad. Mvh Annette Nielsen fra Ålborg 🌹🌹🌹

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *