Maske no. 5: Den gyldne

Reklame (der indgår blandt meget andet, i denne serie af indlæg, masker jeg har fået som dommer i DBA, og jeg linker også til steder man kan købe dem.  Dog uden affiliateaftaler eller det der ligner. Der indgår også sager jeg selv har købt og nogle enkelte fra nuværende og tidligere kunder.)

Der er gået sent efterår i den for mig, og jeg er ikke absolut dygtig til det. Jeg dyrker al den yoga, jeg kan komme afsted med, drikker vand, sover, spiser grønne grøntsager og alt det andet, jeg ved virker, men jeg gør også det modsatte: Ligger stille, drikker et glas hvidvin, kommer til at læse i stedet for at sove, og glemmer at gøre det jeg ved virker, fordi jeg også bare er træt, menneske, mor og en der går på arbejde. Ikke desto mindre trænger jeg mere til forkælelse og alle former for selvomsorg om vinteren, end jeg gør resten af året. Mørket trænger sig på, og jeg er virkelig meget u-dygtig til det. Så jeg gør med andre ord, hvad jeg kan: Omgiver mig med gode mennesker, sørger for at forkæle ungerne og mig selv, og når jeg er rigtig god, eller trænger rigtigt meget, så spærrer jeg mig inde på badeværelset (så godt det nu kan lade sig gøre med børn i huset….) og bruger tid på pleje. Og på MASKER – masker som jo er svaret på nærmest alle udfordringer med huden, og når det står rigtigt sølle til, og jeg har rigtigt ondt af mig selv og mit ansigt, så sætter jeg det på plads med Peter Thomas Roths fuldstændigt vidunderlige guldmaske. Én ting er hvor smuk den er: Man bliver gylden i hele ansigtet mens man har den på, noget helt andet er hvor fremragende godt den virker. Hvis du skal ønske dig ét hudplejeprodukt denne jul, så lad det være denne på alle måder opløftende maske! Den lover at den løfter, og det gør den på sin vis også, for den giver så megen fugt og så meget glød i ansigtet at det nærmest føles og ser ud som om det hele bliver hevet på plads. Den er min go-to redning i de kolde måneder, og du kan finde den her.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *