Maske Nr 4: Den eksfolierende nordjydske grønkål

Reklame (der indgår blandt meget andet, i denne serie af indlæg, masker jeg har fået som dommer i DBA, og jeg linker også til steder man kan købe dem.  Dog uden affiliateaftaler eller det der ligner. Der indgår også sager jeg selv har købt og nogle enkelte fra nuværende og tidligere kunder.)

Det er meget svært at nå noget som helst for tiden. Jeg er på farten og holder mængder af foredrag, og det betyder at vasketøjet ligger i bunker, tasker og net er ikke pakket ud, og jeg føler mig sådan lidt grå, når jeg har været afsted med DSB i gråt, regnvådt vejr, uden så meget som et glimt af himmel. Men så er det virkeligt lækkert at have denne lille sag med i tasken. Den kommer fra et af Normals mærker, nemlig Green n’ Nordic, som har virkeligt fine produkter, der gør en forskel. Og det vildeste er; de er alle baserede på grønkål fra Nordjylland. Seriøst!

Denne maske eksfolierer, vækker huden til live igen, og fjerner noget af den råhed, der bare sådan hænger over en og på en. Den er lige til at have med i tasken, og koster så lidt at man næsten ikke tror på det. Den er del af en større serie, som også har et vidunder af en natcreme, jeg også kun kan anbefale!

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *