Masker no 3 – den du bruger om natten for bedre hud om morgenen

Reklame (der indgår blandt meget andet, i denne serie af indlæg, masker jeg har fået som dommer i DBA, og jeg linker også til steder man kan købe dem.  Dog uden affiliateaftaler eller det der ligner. Der indgår også sager jeg selv har købt og nogle enkelte fra nuværende og tidligere kunder.)

Efteråret er hårdt, og ikke altid så venligt. Når jeg er til yoga, siger min lærer ofte til os, at vi skal huske at slappe af i huden i ansigtet. Afspænde omkring øjnene og i panden, og at bare fordi man skal stramme mavemusklerne behøver det jo ikke gøre ondt i hele ansigtet. Og det har hun sådan set ret i – men efteråret giver spændinger, i hvert fald hos mig.

Jeg talte med en dame om det i går, som sagde at det jo handler om at komme udenfor. At når himmelen ind i mellem er blå, så skal man skynde sig ud fra kontoret og ud at stå under lige præcis dén himmel. Hun har ret. Og jeg tror at alt det efterår sætter sig ganske tydeligt i ansigtet hos én, det gør det i hvert fald hos mig. Derfor er jeg blevet meget (!) glad for Grown Alchemists (jeg har skrevet om brandet her før) age repair sleep mask. Det er ikke en natcreme, men en maske du bruger i ny og nå, når du trænger til at vågne op med et ansigt der sidder hvor det skal. Det fine ved denne maske er at den virker allerbedst når man masserer den ind med blide opadgående bevægelser. Man skal virkelig tage sig god tid til det – ikke bare sådan noget med at smøre huden godt ind, men faktisk massere. Du kan se forskellen allerede næste morgen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *