Boganbefaling: Til dig og dine unger

 

 

For nyligt så jeg en undersøgelse der viste at vi er alt for lidt udenfor. Vi bruger måske 2 timer udendørs på en almindelig hverdag – og det ofte endda kun hvis vi cykler eller går til skole og arbejde. En ting er at det måske er lidt kedeligt bare at tulle rundt indedøre, noget andet er at det vel nok egentligt er ganske sundt at gå på noget andet end gulvtæpper og rent faktisk komme lidt udenfor. Lindhardt og Ringhof har netop udgivet en helt fantastisk bog, nemlig Anders Kofoeds Store Bog Om Naturen – den er fuld af historier om den danske natur, og fuld af virkeligt gode svar på virkeligt gode spørgsmål. For eksempel om det gør ondt på blomsterne når man plukker dem, og fuld af overvejelser om hvordan vi forholder os til naturen. Den er delt op i årstider, men også i områder – så byen er faktisk med, og naturen i byen er en del af bogen. Den oplagte julegave (ja, vi er tidligt på den), og en fin inspiration til hvad man skal lokke ungerne med ud og kigge efter. Find den her.

2 Comments
Previous Post
Next Post