Nyt PodcastAfsnit: Kanal Normal – Hverdagens Helte og “Skin Som Den Vinder, Du Er”

Så blev det mandag, og sikken en af slagsen. Efter en af de der meget hverdagsramte kaosmorgener, er det nemlig blevet tid til at fortælle at afsnit 2 af Podcasten Kanal Normal endelig er ude! Denne gang er månedens gæst Annemette Voss Fridtjof, og med hende taler jeg om hvad det vil sige at være en helt, at være modig og om det at turde vælge hvem man egentligt er.

Du lærer også hvad der skal til for at være en helt (hint: Noget med ego), og du lærer at stå i en helteposition og hvad det egentligt gør for dig. Desuden er vi naturligvis også omkring strømme af glimmer, for hvad er en Podcast uden glimmer? Ingen ved det. Du kan høre hele podcasten her.

3 Comments
Previous Post
et sommerbillede, fordi jeg tænkte vi trængte
Next Post