Artikel om hvordan det hele begyndte

Hvis du skulle få en halv times tid i denne weekend, mellem konfirmationer, vasketøj og den rituelle søndagskæmning for lys (ja, det er én ting!), så vil jeg gerne lige råbe lidt op om, at jeg har skrevet en længere sag til denne måneds IN (det med kronprinsessen på forsiden) om vores projekt Musali. Om hvordan det hele begyndte, hvad det kræver og hvilken forskel projektet gør. Overskriften er, Et smykke kan forandre et kvindeliv, og det er lige præcis det, der sker. Der er stadig armbånd tilbage i Normals butikker, og det ville gøre alverden til forskel, hvis du havde plads til et på din arm. TAK af hjertet til alle jer, der bakker op om projektet! Det er SÅ stort.

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *