Interview: Mød en inspirerende kvinde og oplev hvordan urter, Ayurveda, yoga og videnskab giver dig smuk hud og balance

Hvis du har læst med her i nogen tid, så ved du hvor glad jeg er for ind i mellem at kunne bringe interviews med helt særlige kvinder. Kvinder, der kan lære én noget, og som har gjort sig umage for at skabe noget vi andre kan få glæde af. Kvinden du skal møde i dag hedder Nitasha Buldeo. Jeg mødte hende ved et arrangement for nogle uger siden, og på sådan cirka tre minutter nåede hun at lære mig mere om ayuervedisk tankegang, end jeg før har forstået. Da det gik op for mig at hun også står bag et hudplejebrand, jeg ikke kender nok til, bad jeg hende om at lade sig interviewe. Interviewet foregik på engelsk, men I får det her i en oversat version. Jeg må så også være helt ærlig og sige at jeg ikke selv har prøvet produkterne endnu (jeg opdaterer når jeg har), men jeg er simpelthen så spændt på det. Til gengæld har jeg taget den test, hun omtaler længere nede og den var seriøst spot on. Ud over at handle om, hvad ens hud har brug for, giver den dig også nemme enkle fysiske øvelser og kostråd, som bestemt er værd at få med. Så selvom indlægget her er lidt længere end du er vandt til, så lav en kom the, og lær noget om dig selv – som er konkret og til at gøre noget ved. Så med andre ord: Du behøver faktisk ikke købe Nitishas produkter for at lære noget af hende, og det er gavmildhed på det niveau, jeg simpelthen ikke kan stå for.

 

Organic Apoteke blev grundlagt af din bedstemor. Fortæl os historien:

Min bedstemor var uddannet i ayurvedisk medicin. Hun vidste intuitivt, hvordan man bruger urter og planter for at forbedre sundhed og velvære. Efter at have bosat sig i Sydafrika begyndte hun at engagere sig med traditionelle afrikanske læger for at forstå, hvordan de brugte urter, og hun udviklede en unik måde at kombinere afrikanske og indiske urter ved at følge de ayurvediske principper. Hun blandede mange af de helbredende urter ind i cremer, fordi huden er et af de største organer, hvilket gør det til en meget effektiv måde at få helbredende ingredienser ind i kroppen. Jeg blev inspireret til at studere naturvidenskab for at finde ud af, hvorfor min bedstemors helbredende formler fungerede. Mine studier gjorde det muligt for mig at lave Organic Apoteke-produkterne.

Alt, hvad vi anvender på vores hud, påvirker vores helbred, så jeg ønskede at sikre, at mine hudplejeprodukter kun indeholder de mest effektive og sundhedsfremmende ingredienser.

Mens Organic Apoteke hædrer århundreder gamle ayurvediske traditioner i, hvordan vi bruger urteingredienser, har jeg innoveret formlen ved at udvikle en multipel mikroemulsion-teknologi. Denne unikke måde at lave cremer på gjorde teksturen af vores produkter anderledes end anden hudpleje, men den gør det også muligt for Organic Apoteke at tilføre de rette ingredienser til de rette hudlag. Ligegyldigt hvor vidunderlig en aktiv ingrediens kan være, har den ingen effekt, hvis den bare sidder på overfladen af ​​huden og i det forkerte lag. Derfor er det vigtigt at bruge de rigtige ingredienser for at sikre, at disse ingredienser kan stimulere huden på den rigtige måde. Vores produktsortiment er lille og består kun af 8 produkter, men hvert produkt er effektivt og multifunktionelt.

Din tilgang omfatter elementer i den ayurvediske tradition – hvordan kan de anvendes i den daglige hudplejerutine?

”Ayur” betyder liv, og ”veda” betyder videnskab– dermed Ayurveda. Oversat betyder det videnskaben om livet. Ayurveda handler om velvære og om at helbrede kroppen indefra og ud. De ayurvediske traditioner tager højde for alt, hvad vi indtager – lige fra mad til hudpleje og alle de aktiviteter, vi laver. Dette indebærer blandt andet yoga og vores tilgang til helbredelse og sygdom. Ayurveda er både forebyggende og terapeutisk. Det, vi har gjort med Organic Apoteke, er at forenkle processen for ayurvedisk hudpleje – vi har skabt produkter, som er både multifunktionelle og effektive. Det er vigtigt, fordi det både forenkler din hudplejerutine samtidigt med, at det er godt for planeten – færre produkter betyder mindre miljøforurening. Men endnu vigtigere er, at vores 8 produkter er i stand til at afbalancere de forskellige dosha’s for at sikre, at din hud forbliver sund. Sund hud er smuk hud, og sund hud beskytter også de indre organer og fremmer det overordnede velvære.

 

Vi har også lavet en simpel quiz, der gør det muligt for dig at forstå din krop i overensstemmelse med din ayurvediske forfatningsmæssige type. Når du har taget quiz, kan du følge enkle råd og downloade en plan, der gør det muligt for dig at forbedre dit helbred. Prøv denne test:
Link til testen.

Du har skabt en meget sofistikeret balance mellem aktive ingredienser, og hvordan de tilføres huden. Hvordan forbedrer din teknologi min hud?

Vores teknologi er designet til at forbedre den generelle sundhed i din hud. Ved at sørge for, at de rigtige ingredienser ender i de rigtige hudlag. Produkterne fra Organic Apoteke hjælper med at genopbygge hudens naturlige beskyttelsesmekanisme, som bidrager til en fastere hud og en klarere tone, forbedrer mikrocirkulationen, så toksiner kan skylles væk. Når man forbedre hudens sundhed bliver huden naturligt smuk ud. Jeg kan ikke sige det nok: Sund hud er smuk hud. For mere information om videnskaben klik her.

Dine produkter er økologiske og har en bevist effekt, men hvilke tre produkter er must-haves, og hvordan skal jeg bruge dem?

Organic Apoteke Rasāyana Rejuvenating Serum er baseret på Rasāyanatantras ayuruvediske principper. Dette serum er designet til at genopbygge vævsvæsken omkring hudcellerne og forynge cellerne ved at give dem de væsentlige byggesten, der forbedrer deres funktion. Derfor forsinker Rasāyana Rejuvenating Serum ikke blot aldring, men hjælper også med at mindske tegnene derpå. Massér produktet direkte på ren hud, eller bland et par dråber af serummet i din ansigtscreme, og anvend derefter på huden. Find den her. 

 

Organic Apoteke Rejuvenating Face Cream er baseret på den oprindelige formulering, der blev lavet til at helbrede eksem og udsat hud. Den foryngende ansigtscreme forhindrer transepidermalt vandtab – det vil sige fugtens tab via hudcellerne. Det nærer og heler celler, således at det epidermale lag fortykkes. Dette resulterer i en glattere, fastere og mere hydreret, smuk hud. Sund hud er smuk hud. Find den her.

 

Organic Apoteke Detox Face Mask er en unik kombination af mineralrigt mudder, salte og helbredende urter. Masken dybderenser porerne og har en antiinflammatorisk virkning, hvilket reducerer udseendet af pletter og helbreder huden. Den bør anvendes som en ugentlig maske, men den kan også bruges som en over-night behandling af bumser eller hormonelle udbrud. Find den her.

Produktbillederne er taget af min kollega Mette Skovgaard og nej, indlægget er ikke sponseret.

3 kommentarer

 1. Jeg læste dette indlæg og fik lyst til at prøve at købe et produkt. Det bestilte jeg for 12 dage siden. Pengene blev trukket med det samme. Men varen er ikke dukket op.

  Hvad gør man så? Jeg skrev til den adresse, der stod på fakturaen. Intet svar. Jeg skrev igen. Intet svar. Jeg ringede op. Men det viser sig, at telefonnummer og adresse på fakturaen slet ikke er hendes!

  Det vil sige, at jeg ikke kan komme i kontakt med firmaet og få rede på, hvor min vare er.

  Så jeg vil blot advare om at købe noget fra dette firma. Det er min erfaring. Måske andre har en anden og bedre.

 2. kære Charlotte
  Jeg er ked af at høre du har haft denne dårlige oplevelse, jeg kan ikke se hvad det er for et firma/webshop du har bestilt Organic Apoteke hos, vil du ikke oplyse det til mig?

  hilsen
  Maria Svane ( ansvarlig for Organic Apoteke i Danmark)

 3. Jeg bestilte hos greenskin.dk. Jeg fik min vare i går med forsinkelse. Det er muligvis Post Danmark, der ikke fik sendt mig besked om, at pakken lå klar på posthuset. Det er vigtigt, at man kan komme i kontakt med firmaet, når den slags sker.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *