…. og vinderen er…. + lidt om shopping + verden er grundlæggende god

 

Nå, men det allervigtigste først: Rie – du har vundet den lækre, lækre serie fra Avivir. Send en mail til min kollega asta@lahme.dk, så sørger hun for at du får dem.

Og så til det med shopping, for i sidste uge kom vores Musali-armbånd til salg i Normalbutikker landet over. Der er stadig masser af smukke armbånd at vælge i mellem, og damerne i Afrika følger nøje med i hvordan det hele går. Jeg rapporterer til dem hver eneste dag, og de holder vejret og krydser fingre for at det hele ryger ud af butikkerne, præcis som jeg gør.

Men i anledning af at sagerne er kommet på hylderne hos Normal, så var jeg naturligvis et smut i en butik for at kigge til dem. Min kollega Mette tog med, og vi lavede lidt videoer til instagram, og nogle billeder. Og som du kan se griner jeg som en flækket træsko, for hvem havde helt ærligt troet på at det her kunne alle sig gøre? Nogle gange føles det nemlig lidt som om verden ikke er grundlæggende god. Når man ser nyhederne, tjekker vejrudsigterne og læser om at Paludan kan stille op til Folketinget. Det føles ind i mellem som den ene mavepuster efter den anden, og som om man bare kan vente sig, for lige om lidt bliver det hele endnu værre. Og så sker det her. Et lille bitte projekt som gode mennesker hos LongoVital og Normal støtter op om, og som I derude, løfter. Og forstår. Og gider. Helt ærligt – verden er stadig grundlæggende god, og vi vil i virkeligheden hinanden det allerbedste. Også når vi shopper. Og det er det, der er med det her projekt: Hver eneste gang du tager dit armbånd på ved du, at du har gjort en konkret forskel for en kvinde på den anden side af jorden. Hun har lavet armbåndet, der midt inde i Afrika, og har sendt det om på den anden side af jorden. Der er et bånd, og jeg synes det er stort.

 

4 kommentarer

 1. Wauw, tusind tak – jeg sender mail med det samme 🙂
  Og jeg har været forbi Normal og købt et armbånd til mig selv, til min kusine og hendes to piger som jeg er så heldig at se senere på måneden til den ældste datters konfirmation.
  God dag til dig, Julia!

 2. Jeg var i Normal i lørdags og købe armbånd. Selvfølgelig. De var så smukke og alle forskellige. Så det var svært at vælge! Men det er da et positivt problem.
  Tak for din indsats. Det er så fint at flytte en lille del af verden i en meget, meget bedre retning.

 3. Det her havde man (jeg!) på en eller anden måde brug for blev sagt højt. Tak!

 4. Har også købt to armbånd i dag, et til min datter (9 år) og et til mig selv. Som min datter sagde, så skulle vi da købe mange flere! Når de både er pæne og hjælper kvinder og deres familier på den måde
  Mht RP, så tjek “stram kus” ud på facebook. Det er til at få et oprigtigt godt grin af, og en tro på at verden stadig er god.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *