Michelle Obama, FOMO, skuffelser og prioriteringer

Nå, men vi ved det jo allesammen. Man kan ikke alt, og slet ikke det hele, og nogle gange misser man ud på ting, man faktisk havde glædet sig til. Jeg skulle have været i Royal Arena i går, og gøre Michelle Obama tale – det havde jeg glædet mig til i månedsvis, og betalt for i meget dyre domme. Men så kom der en arbejdsopgave på tværs, og sådan er det jo, det er ikke altid, man selv kan bestemme timingen på den slags. Så i stedet for at sidde og huje med andre damer, blev jeg hjemme og passede mit arbejde, og svedte FOMOsved (Fomo = Fear of Missing Out). Da jeg så stod op i dag var det til ret så skuffende anmeldelser af det der viste sig at være mere show end seriøsitet. I stedet for at dele ud af visdom, fortalte hun åbenbart publikum at hendes yndlingsfarve var blå. Og i stedet for næsten at blive lettet over at jeg ikke gik glip af noget jeg havde glædet mig til, blev jeg faktisk endnu mere skuffet. For det er sgu da ikke ok, at den kloge dame skuffer! Flere siger at det mest var en reklame, en slags salgstale for hendes (fantastiske) selvbiografi, og min gode veninde – som jeg skulle have set det med –  skrev til mig at man ikke må lade sin veninde pjatinterviewe sig foran 11.000 kloge kvinder. Nå, men hvis du var der, var det godt? Fik du noget ud af det? Og hvis du heller ikke var der, kan du se nogle minutter af showet her.

 

5 Comments
Previous Post
Next Post